Selecteer een pagina
informatie-wat-is-een-virtueel-assistent

Een VA, virtueel assistent, ook wel virtueel professional, is een zelfstandig werkende professional die op afstand werkt voor opdrachtgevers. Het contact met een virtueel professional loopt veelal via telefoon, per e-mail of Zoom. Vaak wordt er eens in de paar weken of maanden een live-contactmoment gepland.
Anno 2018 besteden steeds meer ondernemers ondersteunende werkzaamheden uit, omdat deze werkzaamheden te veel tijd kosten, tijd die ze op een meer waardevolle manier zouden kunnen gebruiken.

Een VA werkt als zelfstandige vanaf een eigen werkplek, met eigen apparatuur. Met een virtueel assistent kun je op flexibele basis samenwerken voor een enkele klus, een aantal uren per week of per maand.

Door het aangaan van een samenwerking met een virtueel professional creëer je voor jezelf rust en ruimte om juist die taken uit te voeren waar jij energie van krijgt, werkzaamheden waar je goed in bent, waar je hart ligt.

Beantwoord jij meer dan 3 van de onderstaande vragen met JA? Dan is het voor jou wellicht interessant om eens te gaan kijken naar een VA die bij jou past! Doordat een virtueel assistent flexibel inzetbaar is, is het starten van een samenwerking toegankelijk en de mogelijkheden zijn oneindig.

  • Staan er op jouw To-Do-lijst aan het einde van de week nog dingen waar je niet aan bent toegekomen of die je voor je uit hebt geschoven, omdat je er geen energie van krijgt?
  • Zou jij best wat werkzaamheden uit handen willen geven, maar heb je geen zin in de administratieve rompslomp en de kosten die het aannemen van personeel met zich meebrengt?
  • Zijn er werkzaamheden die je moet doen waar je eigenlijk helemaal geen plezier aan beleeft?
  • Zou je graag meer tijd willen hebben om je bezig te houden met het genereren van omzet i.p.v. tijd besteden aan randzaken als administratie?
  • Ben je druk met werkzaamheden waar je eigenlijk helemaal geen of bijna geen verstand van hebt waardoor dit je veel tijd kost?
  • Zou je graag minder uren willen werken en de uren die je werkt, optimaal willen kunnen benutten?
  • Mis je soms het sparren met een gelijkgestemde om net even dat beetje extra uit jezelf te kunnen halen?
  • Wil je groeien met jouw bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je de tijd niet om je hierin te verdiepen?
  • Zou jij graag een betere balans hebben tussen je werk en je privéleven?
  • Zou je liever willen werken aan je bedrijf dan in je bedrijf?

Bespreek met mij de mogelijkheden

× Wat kan ik voor je doen?