Selecteer een pagina

Waar kunnen we je mee helpen?

Omdat administratie een breed begrip is en niet iedereen hetzelfde nodig heeft staan er op onze websites geen prijzen. Persoonlijke aanpak begint bij VA flex al bij de kennismaking en het aanbieden van een offerte op maat.

Zoek jij iets wat niet op deze pagina staat? Laat het weten, zodat we je kunnen vertellen of wij hierin alsnog iets voor jou kunnen betekenen of dat we een goede aanrader voor je hebben!

Financiele administratie

Het opzetten van de administratie begint bij het vinden van het pakket dat goed past bij jou en je bedrijfsvoering. Vervolgens moet de administratie ingericht worden, zodat je aan de slag kunt.

Werkzaamheden die wij voor je kunnen oppakken:

  • Advies bij keuze voor het best passende pakket
  • (Hulp bij) Opzetten en inrichten van jouw administratie
  • Boekhouding van a tot z of gedeeltelijk uit handen nemen
  • Maandelijks of ieder kwartaal controle van de boekhouding
  • De btw-aangifte
  • Advies m.b.t. onder andere boekingen, aftrekposten en processen

Aangifte inkomstenbelasting

Iedereen moet ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting indienen. Kun je hier hulp bij gebruiken of wil je dit volledig uitbesteden? Geen probleem. Jij levert de benodigde gegevens aan en wij doen de rest.

Procesanalyse en optimalisatie

Processen zijn in elk bedrijf belangrijk. Ze helpen je bij het stroomlijnen van de werkzaamheden en als je ze goed inricht nemen ze je werk uit handen. Er zijn heel veel verschillende soorten bedrijfsprocessen en stuk voor stuk moeten ze kloppen. We bekijken ze samen, je ontvangt een verbeterplan en vervolgens kies je of je zelf aan de slag gaat met de procesoptimalisatie of dat we je daarbij gaan helpen. Wat jij prettig vindt, werkt voor ons!

i

Documenten en rapportages

Belangrijke documenten, zoals contracten en overeenkomsten moeten aan een hoop eisen voldoen. We maken ze voor je in orde met de gegevens die jij aanlevert. Ook rapportages voor aanvragen of voor meer inzicht stellen we voor je op, zodat al jouw administratie op orde is en makkelijk inzichtelijk.

Dataverwerking, analyse en archiveren

Data is de voeding van jouw bedrijf. Wanneer je dit structureel bijhoudt en ordent heb je altijd snel inzicht in de juiste gegevens. Als je dit niet altijd hebt gedaan of nu nog niet doet kan het lastig zijn om hieraan te beginnen. We helpen je erbij. Van papervol naar paperleeg bedrijf is de toekomst. Steeds meer gaat digitaal en ook je documenten e.d. zijn makkelijk terug te vinden wanneer je dit digitaal in een archief bewaart.

t

Overige werkzaamheden administratie

Kun je nog iets anders verzinnen waar je eigenlijk wel hulp bij kunt gebruiken, waar je tegenop ziet of waar je simpelweg onvoldoende kennis van hebt? Laat het weten dan helpen we je graag verder!

× Wat kan ik voor je doen?