Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur ontvang je een offerte in je mail. Wanneer je besluit dat ik voor je aan de slag mag ontvang je de factuur met een link voor het inplannen voor onze eerste belafspraak van max. 45 minuten (deze tijd valt niet in je uren😉).


Tijdens dit gesprek nemen we door wat je gedaan wilt hebben en wat je van mij verwacht en binnen welke termijn. Je ontvangt na onze afspraak een planning per mail en dan kunnen we aan de slag!

Flexibel in te zetten uren nodig?

Flex 10

750,-
Eenmalig 10 uur - 2 maanden geldig
Zaken die al veel te lang liggen te wachten tot je er aan toe komt? Ze veroorzaken vast onrust en irritatie. Leg je lijstje bij me neer, zodat ik ervoor kan zorgen dat je lijst met To-Do's in 10 uur enorm krimpt.
Aanvragen

Flex 25

1.750,-
Eenmalig 25 uur - 5 maanden geldig
Tijd voor een flinke opfrisbeurt van je bedrijf achter de schermen? Tijd om je processen eens goed onder de loep te nemen en te optimaliseren/aan te passen? Achterstallige administratie liggen? 
Aanvragen

Flex 50

3.375,-
Eenmalig 50 uur - 10 maanden geldig

Regelmatig handjes tekort bij projecten, vaste taken of zaken die steeds te lang blijven liggen? Niets is te gek als het officezaken betreft. Zet me in waar je me nodig hebt en wanneer je me nodig hebt.

Aanvragen

Natuurlijk zijn de uren van alle uur-pakketten in te zetten, zoals jij dat graag wilt. Je leest hierboven voorbeelden van mogelijkheden, maar de keus is dus helemaal aan jou! Hieronder nog wat opties:

❇️ Structuur brengen in chaos

❇️ Processen analyseren, optimaliseren en/of aanpassen

❇️ Assistentie bij het opzetten van een nieuw bedrijf of een nieuwe tak van je lopende business

❇️ Je administratie op orde brengen

❇️ Documenten, contracten en rapportages opstellen of de sjablonen hiervan voor meermalig gebruik